Γκερντ Μίλερ : Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ - Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.

Γκερντ Μίλερ : Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ - Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ.

Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ με μοναδική ιστορία με τη φανέλα των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας.

«Έφυγε» στα 75 του ο Γκερντ Μίλερ | ShootandGoal
«Έφυγε» στα 75 του ο Γκερντ Μίλερ | ShootandGoal from shootandgoal.cyprustimes.com
Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ακόμα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν ποτέ, αφήνει αυτό τον κόσμο…. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει.

Ο θάνατος του γκερντ μίλερ συντάραξε τον ενρίκο αλμπερτόζι, με τον πρώην κίπερ να μνημονεύει την παρουσία.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια.

Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

Πέθανε ο Γερμανός θρύλος του ποδοσφαίρου Γκερντ Μίλερ - CNN.gr
Πέθανε ο Γερμανός θρύλος του ποδοσφαίρου Γκερντ Μίλερ - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, γκερντ μίλερ, όπως ανακοίνωσε η μπάγερν μονάχου την κυριακή (15/08). Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει.

Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Πέθανε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ με μοναδική. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών.

Ο γκερντ μίλερ με μοναδική ιστορία με τη φανέλα των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας. Ο θάνατος του γκερντ μίλερ συντάραξε τον ενρίκο αλμπερτόζι, με τον πρώην κίπερ να μνημονεύει την παρουσία. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Μέσι: Ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ και «κυνηγά» τον Πελέ - ΤΑ ΝΕΑ
Μέσι: Ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ και «κυνηγά» τον Πελέ - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ.

Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με την οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών.